Gratis WORLDWIDE frakt for bestillinger over 200EUR

Støtteportal | Kontakt

Møt artisten - JP Gomes

Navn: João Paulo Gomes (aka JP)

Hjemsted: Lisboa, Portugal


Hvordan begynte alt?
Hmm, la meg tenke ... må ha vært om 5 år siden. Jeg tror vi begynner på en eller annen måte med gullfisk, men utvikler seg derfra, men scaping "bug" virkelig fanget meg når jeg var på sykefravær. Du kan si for mye tid på hendene mine. Jeg så en tank online for salg 170 liter (45 oss gallon) og jeg visste at jeg måtte få det. Derfra ideen var å ha noe med ekte planter, masse planter, noe som jeg kunne lære, se hvordan de vokser, eksperimentere med stiklinger, osv første par månedene jeg gikk gjennom hele prosessen med alger (det er hva du får hvis du er ikke tålmodig og rush ting) men da tiden går på leser du mer, du chatter på fora, facebook, etc og du lærer! Og så gjør du flere feil, men det er morsomt. Det er alt en læringsprosess.
Etter det kom nano-tankene, jeg elsker virkelig fra 16lt til 36lt helt ned til pico-tankene.

Hvem inspirerer deg?
Åh…. Så mange mennesker. Den første som alltid kommer til å tenke meg, ville være Filipe Oliveira. Det treescape "Ett skritt nærmere" av hans er bare tankegang! Også, Oliver Knott, hans scapes for meg, viser at du ikke trenger å være i overensstemmelse med normen, være annerledes, legg til din personlige berøring. Den sena Takashi Amano for natur akvarium. Sascha Hoyer for hans ut av boksen tenkning. Gosh, det er så mange talentfulle folk der ute som jeg prøver å tegne litt fra hver av dem.

Hva er din favorittstil?

Jeg har ikke en bestemt type favorittstil, det er bare for meg som fanger øyet mitt, men jo flere forskjellige planter blir bedre. #Ihaveaplantaddiction

Hva er din høyeste rangering?

Det er enkelt ... 1st i 12 meter brystslag i skolen svømmekonkurranse ikke seriøst, jeg er ikke mye i konkurranser, kanskje en dag vil jeg entre hvem vet?

Hva elsker du om aquascaping?

Folket. Samfunnet. Jeg har vært veldig heldig i løpet av denne tiden til å samarbeide med noen flotte mennesker og bedrifter, fra å navngi en bok og å hjelpe med sin markedsføring (kan ikke nevne navn etter han er en berømt tysk scaper, OK), for å møte i person noen fantastiske folk gjennom sosiale medier som i live-hendelser bare kjenner igjen deg og kommer til å si hei (merkelig følelse) og å være gode venner fra hele verden. Å sitere en hashtag fra @ Aquaflora.nl av Kjære Esther Mous #Aquascapingmakesmyworldgoround, og det gjør det. Det er det som elsker Aquascaping!

Har du andre interesser utenfor akvariet?

Andre interesser, selvfølgelig, mine to labradorer. Hjelper med venner med hundetrening og sosialisering av skolen. Fotografering er også en annen av mine lidenskaper, fange øyeblikk og uttrykk.

Hva som kommer?

Vel, for nå vil jeg fortsette å gjøre PR for min galte, lille tyske bror Sascha Hoyer. Vi har noen prosjekter i røret som bør være morsomt å se hvordan de kommer ut.

Jeg vil også sette sammen en ADA 60P tank kort så jeg gleder meg til. Så er det det ukentlige vannet endres, men for nå ... Jeg følger bare Filipe Oliveiras råd ... "Elsker det du gjør og gjør det du elsker"

Siste ord?

Jeg vil bare gi en stor takk CO2ART for din støtte og høykvalitets produkter! (var det for mye? Nah det er sant!)