Gratis WORLDWIDE frakt for bestillinger over 200EUR

Støtteportal | Kontakt

Møt artisten - Pablo Fernandez

Vi kjenner alle sine aquascapes, men hvor mye vet du om aquascaper?

Vi spurte vår spansk CO2 Artist Pablo Fernandez noen spørsmål for å lære litt mer om kunstneren bak akvariet ...

Hvordan begynte alt? Jeg hadde mitt første akvarium rundt 5 år gammel. Men det var vanskelig å finne en plantetank i Spania. Da var det ikke vanlig. Jeg husker mine plastplanter med grusfilter haha. Min familie slår av akvariet. Da startet jeg meg selv litt senere med noen planter som kryptocorynes og anubias ... En dag kom jeg over noen bilder fra ADA Gallery med min venn, og vi ønsket å gjøre noe slikt. Derfra har vi forsøkt å forbedre hver dag.
Hvem inspirerer deg? Master of master sir Takashi Amano uten tvil. Selv nå fortsetter hans aquascapes å inspirere. Aquascapers som Oliver Knott eller min gode venn Miguel Ángel García, for meg, den beste spanske aquascaper. Og Tom Bar master plantedTank.
Hva er din favorittstil? Jeg elsker plantetanker. Den nederlandske stilen har noe annet enn resten. En tidløs klassiker og alltid spektakulær er alltid sant til sine røtter. Når det gjelder aquascapes, foretrekker jeg Nature Style. For meg representerer det en mer realistisk akvatisk natur enn andre typer akvarier, for eksempel landskap.
Hva er din høyeste rangering? Jeg går normalt ikke inn i konkurransen. Tidligere har jeg kommet inn i AGA uten noen rangering.
Hva elsker du om aquascaping? Handlingen med å skape og observere et økosystem vokse er noe spesielt. Jeg elsker muligheten til å kunne rekreere og ha en liten del av elva hjemme. For å se hvordan fisk og planter samhandler. Det er bare fascinerende.
Har du andre interesser utenfor akvariet? Ja, jeg elsker alle slags planter. Jeg gjør Wabi kusa, nedsenket og jordbaserte planter. Mitt hus er fullt av planter. Jeg har samlet over 20 forskjellige varnearter, inkludert Pteris og Asplenium. Nylig begynte jeg en av epifytene med bromeliads og noen orkideer.
Hva som kommer? Jeg skal starte et nytt prosjekt ved hjelp av et 100L akvarium. Snart vil jeg publisere de første bildene. Jeg har også mer Wabi kusa kommer.